DuranHedt.com

Popularna metoda oslobađanja od akni

Popularna metoda oslobađanja od akni

bubuljice ne nužno početi u adolescenciji, ili kako kažu u prelasku na odrasloj dobi, oni mogu biti rezultat akumulacije toksina u organizmu, u unutrašnje organe (i, u stvari, za kožu - to je naš najveći organ). Koža jednostavno nema vremena da se oslobodi toksina koji imaju akumuliraju imovinu, slabi, i kao rezultat se čini, s vremena na vreme, cela većina omražene pustula isporučuje njegovo prisustvo dosta problema.

Svi znaju da na licu mnogo lojnih žlijezda, oni su uvijek otvorena, a lako probiti, štetne bakterije za nas. Na primjer, kada se steže bubuljica, pritisak rasprsnuti sićušne kapilare epidermis, i krv nosi flore sadržaj bubuljice u radijusu od 12 cm. To je razlog zašto nakon cijeđenje bubuljice sutradan oko ovog mjesta pojavljuju kao gljive poslije kiše, pa čak i nekoliko pridošlica. Zaključak - cijeđenje bubuljice ne može biti!

Kako da biste dobili osloboditi od akni? Ovo pitanje je pokrenuo i muškarci i žene. Ovdje je naš odgovor - vašu pažnju najpopularnijih i dokazane metode. Kako bi se uspješno dobili osloboditi akni trebat će vam strpljenja i fokus na rezultate. da Riješi akni potrebno 2 mjeseca liječenja pacijenta, Vishnevsky masteritromitsinovaya mast, katran sapun, gel metrogil, i sjemenki grožđa ulje. Efekat će biti primjetno u roku od 2 tjedna, oni su potpuno nestati za mjesec dana, drugi mjesec u potrebi, kako kažu, za konsolidaciju efekt. Dakle, mjesec dana uživati ​​u rezultat, ali još mjesec dana UVIJEK pričvrstite rezultat.

Kako da biste dobili osloboditi od akni?jutro isperite toplom vodom i katrana sapun, i suhu kožu, osim za mjesto oko očiju, nanesite tanak sloj gela metrogil, čak i kada ne postoji akne. Bez pranja, lagano trlja svoj suhu kožu peškirom, i podmažite ga sa tankim slojem semena grožđa ulje, uključujući i kožu oko očiju. Nakon 3-5 minuta, obrišite lice mekom krpom da uklonite neželjene sjaj od nafte. I čitava stvar savršeno snose i prah, i rumenilo, i korektor.

uveče mi isperite toplom vodom i katrana sapun, i primijeniti na mast kožu Vishnevsky za 15-20 minuta. Oh, da! Miriše jako loše. Ali ljepota zahtijeva žrtve. I to je samo dva mjeseca. Porodica trpi. Isperite mast je vrlo teško, pa vas molimo da bude jeftino toalet papira. Nakon čišćenja lica iz "Wisniewski," mi isperite toplom vodom i sapunom i katran, a uzrokuje tanki sloj eritromicina mast za 30 minuta. Takođe, ne miriše jako dobro, ali podnošljivo. Onda smo oprati katrana sapun, i nanose na kožu sa tankim slojem semena grožđa ulja. To više nije potrebno da ga oplodi. Ne ostavlja mastan mrlje na jastučnice, i jednostavno zadovoljni ovim sadržajem.

U jutarnjim satima, ponavljamo sve iznova, i tako svaki dan, tačno 2 mjeseca. Ćete zaboraviti na bubuljice na duže vrijeme. Sretno!

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

DuranHedt.com
Kozmetika Bolest, simptomi, liječenje Lijek Dijagnoza i analiza Oprema Trudnoća Pravilnu ishranu Medical dictionary Miscelanea