DuranHedt.com

Beauty tajne naših baka

Beauty tajne naših baka

Da bi imali spektakularan nastup, ne morate posjetiti kozmetičke salone i korištenje skupe procedure. I to ne samo u dekorativne kozmetike. Kako možete sanjati lijepe kože i pogrešne ishrane? Naša prababe znao tajnu ljepotezdravog načina života. Oko pola stoljeća prije zapovesti dobro njegovan izgled i mladenački izgled oko na ovaj način.

Obratite pažnju na "ujednačenost naravi", odnosno izbjegavaju naprezanja i muke, ali i gledati "čistoća misli" i "istinito djela." To zvuči pomalo neobično, ali to je tačno.

Morate da se što je ranije moguće, i da se položi, odnosno, najkasnije u roku od deset sati. Na kraju krajeva, zdrava i puna sanjati - osnovu spoljnom ljepote. Oprati čistom vodom: onda vaša koža će dugo ostati besprijekornu. To je korisno za brisanje kože kozmetičke led, prema vašem tipu kože.

Neka vaš život neće biti takav dan, koga bi provesti kod kuće od jutra do večeri. Budite sigurni da izađem na svjež zrak! Na kraju krajeva, koža To bi trebalo biti zasićena kiseonikom. Pre nego što odete u krevet, trebalo bi otvoriti prozore ili prozora, bez obzira na vremenske prilike.

Temperatura zraka u spavaćoj sobi idealno bi bilo ne prelazi 14 stepeni. Meke jastuke i madrace ostaviti svoje neprijatelje, ali ozbiljno - pokušati spavati na čvrstim slojem i ravne ortopedskih jastuka. Nekoliko puta nedeljno napravite gimnastika vježbe. Poželjno je da obavljaju svoje obrok: na primjer, pola sata prije večere.Vodite računa o svom higijene tijela: ovom trenutku se ne raspravlja, jer prljavština je poslanik mikroba, i oni su, zauzvrat, može dovesti do bolesti.

Oblače kao što je propisano u doba godine i klimatskih - nije hladno, a ne vruća. U hladne sezone, čine ga pravilo da zadrži svoje noge toplo i krenuti na hladnoći. Prema savjetima naroda, pored navedenog i dalje treba imati želudac i glad.

Pranje ne bi trebao biti samo ujutro, ali prije odlaska u krevet. čišćenje kože dva puta dnevno će zaporukoy čistoće i normalno ravnotežu vaše kože.

Što se tiče hrane, onda morate jesti u određeno vreme, i prestati sa uzimanjem hrane treba da bude do trenutka kada se osjećate da bi bilo lijepo da jede još jedan zalogaj. Onda nećete dobiti nikakve prejedanje i gojaznost.

Morate premjestiti koliko hrana koju jedete: inače, neutrošenih kalorija će se "smiriti" na kukove i struk u obliku dodatnih centimetara. Angažovati sport koji vam donosi zadovoljstvo: voziti bicikl, klizanje, rolanje. Fascinacija ne samo da vam dostaviti radost, ali i blagotvorno utjecati na slici.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

DuranHedt.com
Kozmetika Bolest, simptomi, liječenje Lijek Dijagnoza i analiza Oprema Trudnoća Pravilnu ishranu Medical dictionary Miscelanea