DuranHedt.com

Kamen terapija: pronalaženje mira

Kamen terapija: pronalaženje mira

Meditiraju, praktično sve. Uostalom, prije nego što odete kod doktora, svakako ćemo to pokušati i ljekovitog bilja, i infuzije, i sirupa. Međutim, ako je bolest je teška, to tretira, naravno, profesionalni - specijalista doktora. Ali nije ni čudo što kažu da sve bolesti - od živaca. To se dogodilo tako da je kampanja u urolog ili hirurg izazvala pogoršanje mentalnog statusa. To je, to je dovoljno vremena da se uklone priliv umor, kako se ne bi sebe iscrpi onda gutanje antibiotika i drugih invazivnih postupaka. Ali, kako tretirati mentalni zamor? Ponekad je država koja čak slušati muziku ne želite ... Mudri ljudi na Istoku nije prvi vijek know - how. To je u svoju zemlju je rođen kao zanimljiv fenomen: stounterapija.

Egzotične za nas masaža kontrastne temperature i boje kamena postaje sve popularniji u Rusiji. Ova masaža ne leči neku posebnu tijelo i poboljšava ukupne vitalnosti organizma, ona ima pozitivan učinak na čitav nervni sistem i dovodi do normalne hormonalne ravnoteže i, možda najvažnije - oblici imunitet. Stoga, spektar svojih indikacija je prilično širok: skoro sve vrste naprezanja, Sindrom hroničnog umora, bol u mišićima, i još mnogo toga - da riješi masti ubrzava metabolizam.

Kamen terapija: pronalaženje miraImajte na umu da se ovaj postupak ne samo da ne izaziva nikakav bol, već naprotiv, je vrlo ugodan. U ovom masaža se provodi u siguran uvjetima, kao važne i ugodno okruženje, i ugodnog mirisa i opuštajuće glazbe isključen (ili zvukove prirode - brblja potok, surf buka, itd).U stounterpii koristi kao polu-dragog kamenja i mora šljunak. Tipično, kamenje različitih veličina, bijeloj i crnoj boji. Varijante ove masaže mnogi: samo vruće minerala, alternacija različitih temperatura kamenja, korištenje različitih veličina ili iste veličine, itd Da ne spominjemo da je kamen terapija se često u paru sa drugim postupcima. Na primjer, to dobro uklapa u to aromaterapija - u obliku pare tokom masaže, i kao pred mokrenje ulje tijelo.

I Master Practitioner vezi s konvencionalnim masažom kamen terapija, što je vrlo povoljno deluje na stanje klijenta zdravlja. Zanimljivo je da je takav egzotični tehnika može se primijeniti ne samo na tijelo nego i na glavu, lice, dekolte, uši.

Kamen terapija: pronalaženje miraDa li je moguće koristiti svoju kamenu terapiju? Apsolutno. Ne samo ogroman umor ili naglog nervni slom, ali i zatezanje prehlade podložna svoj uticaj. Self-masaža u ovom slučaju, je nešto jednostavnije, ali je isto tako efikasan. Koristiti minerale kao što su žuta, jaspis, tirkiz, mora šljunak. Stavite kamen s jedne strane, njena druga, poklopac i obavljaju kružnim pokretima 20 minuta usporeno i bez jakog pritiska će postići umirujuće u drugom slučaju - toniziruete vaše tijelo.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

DuranHedt.com
Kozmetika Bolest, simptomi, liječenje Lijek Dijagnoza i analiza Oprema Trudnoća Pravilnu ishranu Medical dictionary Miscelanea