DuranHedt.com

Kako napraviti noktima zdrav i dobro njegovan?

Kako napraviti noktima zdrav i dobro njegovan?

Dotjeran i lijep, ali što je najvažnije - zdravi nokti predstavljena svaka žena i djevojka integralni dio savršenu sliku, odgovaraju na koji je ona teži. Kozmetički saloni obavljati mnoge manipulacije za uređenje noktiju, ali ne svi od njih su korisne za njih.

postupak popularan i moderan noktiju često ih iscrpljuje danas, a ako priroda nokti nisu jaka, a zatim trajno primjenjuje nagomilavanje može pogoršati sve probleme i oštetiti svoju nokte. salonima nude dijelova i usluga jačanje i tretman noktiju, ali možete kod kuće napraviti mnogo za poboljšanje svoj izgled i zdravlje.

voće, naime voćnim kiselinama to je naširoko koristi u proizvodnji alata za njegu noktiju, kao zanoktica, kao i za ploče nokta. Prirodni izvori ovih kiselina su agrumi, a šampion u broju korisnih za nokte supstanci smatra grejpa. U bijele repe, što je neka vrsta Converse grejpfruta kore, sadrži jedinstveni voćnim kiselinama, koje jačaju ne samo nokte, ali i da glatke zanoktica, čineći je elastičnom i glatkom.Jačanje nokti za održavanje postupka potrebno je smanjiti parče kore od voća i u smjeru od vrha nokta u bazu brisanje nokta, lagano pritisnuti zanoktica, kadriranje noktiju, sa ciljem da ga dati točan oblik. zanoktice ne treba da se odvoji od površine nokta kao što se dešava pred početak ivica manikura, naime lagano gurnite duž ove površine. Postupak je poželjno da se stalnim i svakodnevno ponašanje, jer je prilično lako, posebno kada postane primjetno blagotvorno dejstvo.

Vrlo korisno u procesu čišćenja grejpa poput nokte kopaju u belu meso kože, to će ojačati i vrhove noktiju. Naravno, to je bolje da se ne treba lakirati nokat, ali inače zanoktica i vrhove noktiju apsorbirati hranjive tvari. I pogled na kutikule postaje još dobro njegovan i uredan ispred. Ovaj postupak je sličan čudno izričitog manikir i posebno pomoći kada treba naplatiti izlaz hitna potreba da se daju noktima odgovarajući izgled.

Ne treba zaboraviti o potrebnim za zdravlje noktiju hranu. Oni su bogati kalcijum mliječnih proizvoda i sira. Vrlo ojačati nokte polinezasićene masne kiseline koje se nalaze u morske ribe, kao i žitarice i prilozi integralnih žitarica, kao što su zobene pahuljice ili heljda. Mikronutrijenti sirovog voća će imati blagotvoran učinak na stanje i izgled noktiju.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

DuranHedt.com
Kozmetika Bolest, simptomi, liječenje Lijek Dijagnoza i analiza Oprema Trudnoća Pravilnu ishranu Medical dictionary Miscelanea