DuranHedt.com

Kako zategnuti mišiće grudi?

Kako zategnuti mišiće grudi?

Prema statističkim podacima, gotovo 35% muškaraca obraća pažnju pri susretu sa ženom, prije svega, na nju grudi. S druge strane, više od 2/3 ženskog prilično kategorički se odnose na njihove forme. Najviše od svega oni su zabrinuti zbog veličine i oblika dojke. Međutim, bez obzira na ove statistike, za jak polovina čovječanstva, ovi parametri nisu bitni, jer kako čovjek vidi ženu, a istovremeno joj grudi, u većoj mjeri ovisi o vlasnicima najviše bujne i veoma forme. Glavna stvar - pravilno primjenjuju sami.

Često, žene imaju vrlo malo vremena posvetiti ovom najatraktivnije, prema muških dijelova tijela. Vremenom, koža gubi svoju prirodnu boju, postaje mlohav, nestaje dojke čvrstinu. Kako bi se izbjegle ove posljedice trebaju shvatiti jednu stvar: dekolte kože treba održavati. Pa, krenimo.

tretmana vode. izmjenični tuš

Kako zategnuti mišiće grudi?

Uzimajući tretmana voda, budite sigurni da to masaža grudi uz pomoć duše. Radi kako slijedi: kružnim pokretima u smjeru kazaljke za tri minuta, a tok vode na području grudi.Početi uzimati tuš s toplom vodom je potrebno, i kraj - uvijek hladno. izmjenični tuš To poboljšava cirkulaciju krvi i povećava elastičnost kože dojke.

kompleks vježbe

Postoji mnogo setova vježbi od kojih možete napraviti svoj vlastiti skup najpogodnije opterećenja. Svakodnevno vježba za 10-15 minuta zajamčenih ton podrške dojke i jačanje mišića. Ovdje su glavni vježbe, koje je potrebno da se uradi svaki dan.

Kako zategnuti mišiće grudi?1. Savijte laktove, stavite ih ispred vas dlanovi okrenuti jedan prema drugome u grudi. Pritisnite jednom rukom na drugu u roku od deset sekundi. Ponovite osam puta.
2. Opustite se i stand up ravno, savijati zglob na bokovima, blago savijanje laktove. Tokom 1015 sekundi polako se protežu mišiće, pokušavajući da laktove iza leđa. Ponovite 4 puta.
3. Stoje pred zid na udaljenosti od 0,5 metara, i naslonjen na zid s rukama, kao što su bili, pokušajte da ga "kretanje" na mjesto za petnaest sekundi, a zatim se opustite, rukuju. Vježba se ponavlja 6 puta.

masaža

Postoji mnogo masaže, dizajniran za dojke. Na primjer, Lao masaža se obavlja na drevne kineske tehnike. Za obavljanje ovog masažu potrebno je da stavite ruke na grudima, poravnajte centar dlanu sise. Prvo da 9-hranjenje rotacionog kretanja prema centru, zatim lagano pritisnite na grudima. Ponovite 9 puta.

Ove prilično lako i zahtijeva veliku količinu vremena postupak će pomoći vratiti nekadašnji elastičnost i atraktivnost kože dojke.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

DuranHedt.com
Kozmetika Bolest, simptomi, liječenje Lijek Dijagnoza i analiza Oprema Trudnoća Pravilnu ishranu Medical dictionary Miscelanea