DuranHedt.com

Ljepotu vrat

Ljepotu vrat

stanje vrat kože odmah daje starosti, a za razliku od osoba čija koža se može učiniti uz pomoć gipkom halterima i sve vrste kozmetičke zahvate. Za razliku od korekciju promjena povezanih sa starenjem koža, brze metode pomlađivanja kože na vratu ne postoji. Da stavim ovu stalne napore da održi kožu vrata u dobrom stanju, čiste svaki dan drugačiji losioni. Neophodno je da se redovno primjenjuju hidratantne i hranjive maske na vratu, u isto vrijeme kada radite sličnu proceduru sa osobom koja se moraju tretirati sa kremama i dekoltea kao mana to popraviti s vremenom će biti teško.

Osim hranjivih tvari, vrat zahtijeva posebnu Gimnastika za vrat, i kada se tušira svaki dan za masažu vode u vrat. Tuš treba poslati direktno u vrat, naizmjenično u svakom od svojih poena, možete koristiti kreten, a nakon kupanja poželjno je da se odmah izvrši posebnu masažu vrata, a onda stavljanje na njenoj koži bilo hranjiva krema. Vratite ljepotu opuštene vrata može pomoći običan losion sa hladnom i zatim toplu vodu, takav postupak čini prilično brzo osloboditi umora.

Gimnastika za vrat

Posebne vježbe za vrat treba da se radi na dnevnoj bazi, koristeći sljedeće vježbe. Mora prvo odmaraju glavu, ali tokom njegovog naginjanja je poželjno da pokuša da potpuno pokrije dno gornje usne, a pri čemu se polako broji do pet. Zatim polako spustite glavu prema prsima, tako da je donja čeljust je najviše opuštena, usne treba malo wink kao da prirodno zatvorena usta.

spasiti vrat kože elastičnost Pomaže druge vježbe. Podigao glavu ravno, u vrlo prirodnom položaju, stisnite desnu ruku u pesnicu, a zatim snažno da podrže brade, postepeno baca natrag glavu. To bi trebao biti širom otvorena usta, viri jezik, u ovom položaju morate biti oko petnaest sekundi, a onda opusti koliko god je to moguće, da se spusti glavu i usta već mogu biti zatvoren.

Razvio još jedan jednostavan vježbe za vrat, obavlja stojeći. Lijeva ruka mora uzeti u desnu ruku, stavio zatvorene ruke ispod brade. Zatim polako spustite glavu na mišiće na zadnjoj strani vrata da se odupre. Da stoji kao takav za petnaest sekundi, a zatim opustite ramena i mišiće vrata i glave natrag u normalan položaj.Stoje u uspravnom položaju, ispravite ramena i ruke, niže pritiskom ih sa strane. Polako spustite glavu prema grudima, a onda polako okrenite ga prema lijevom ramenu da stvori otpor. Onda glava nagne natrag, stavljajući leđa kontrakcije mišića vrata, onda se vježba se ponavlja već u smjeru desnog ramena na isti način.

Tek tada može u potpunosti ispraviti grudi, ramena rub leži ruke i snažno pritiskom ruke na ramenima, povucite vrata na gore, ramena treba da ostane u nepoznatom pravcu. Onda vam je potreban da duboko udahnuo, stoji u tom položaju nekoliko sekundi, izdahnite i opustite se. Dođite na sto i nasloniti na laktove, ruke stavio jedni protiv drugih i odmoriti se protiv njih u bradu. Pritiskom ruke na bradi, polako podizanje je do glave u isto vrijeme osjetio otpor, onda bradu silu potrebnu da pritisnete dolje na njegov sklopljenih ruku, prisiljavajući ih da spusti natrag do stola.

Saviti svoju desnu ruku u laktu maksimalno moguće i četkom zagrli lijevoj strani vrata na leđima. Da se odmori glavu na zglobu. Lijevo korištenje ruku kao podrška za brade, glava nagnuta treba malo kao da radite klimanje glavom. Ostaje samo da duboko udahnite, zadržite dah, a zatim nagnite glavu unazad klikom na bradi četkanje ruke za nekoliko sekundi. Onda vam je potreban da gura bradu naprijed da razotkrije donje vilice, tako da je došao iz vrha, duboko ulaz i onda, spuštajući glavu, polako izdahnite.

Vježbanje i masaža podbratka

Ljepotu vratu podbradak i za sprečavanje njenog pojavljivanja moraju slijediti pravo dijeta, ne prejesti i ne spavati na visokom jastucima. Često držite glavom naniže štetne, u ovom slučaju, potrebno redovne vježbe za vrat. Oslobodi se podbratka pomoć sljedeće vježbe. Moramo da se osloni na laktove sto i odmarao bradu na sklopljene ruke prema gore stisnuti brade, a zatim ga povucite unazad prstima.

Nakon toga je glava već moguće izostaviti naprijed, izvodeći kružnim pokretima kazaljke na satu, polako podigao glavu, a zatim ponovite ovaj postupak, ali u smjeru kazaljke na satu. Glavu treba slobodno se spusti, ako padne pod sopstvenom težinom. Možete učiniti vježbe za vrat na kružnom rotacije glave, naizmjenično smjenjuju duboko i polako izdahnite. Onda kopča vrat sa svojim rukama, udahnem i okrenuti glavu na lijevo, a onda - na desno, i možemo izvući dah. Desna ruka na vratu sa stražnje strane, desna na bradi, i spustite glavu unazad. Make dah ponovo podići glavu, izdahnite i spustite ga.

Da riješi podbratka, svakodnevno trebate vrat masaža, može se obaviti u jutarnjim satima, mekom ručnik. Prvo se mora navlažiti hladnom vodom, a zatim temeljito iscijediti. Držeći ručnik bradu, povlačenjem ruke koliko god je to moguće, potrebno je prisiliti da izvrši pritisak na ručnik bradu. Ako imate šupljine ispod ključne kosti, mršav i tanak vrat, to možete učiniti posebnim vježbe, pogodan za korekcija posture. To treba staviti na ramenima rukama, zatim podignite laktove i obavljaju svoje kružnim pokretima u jednom smjeru ili drugo.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

DuranHedt.com
Kozmetika Bolest, simptomi, liječenje Lijek Dijagnoza i analiza Oprema Trudnoća Pravilnu ishranu Medical dictionary Miscelanea